2016. júniusától a HEAN magyarországi képviseletének szakmai vezetője Székely Zsuzsanna

 

 

Köszönjük, hogy elvállalta ezt a feladatot


13256480 1112653622110886 1525561415931318608 n

"Székely Zsuzsi vagyok, sminkes, beautyblogger - aki már végzett jogászként - minden hátszél és ismeretség nélkül - csöppent bele a szépítészet világába - pusztán "szerelemből" és mert nagyon vágytam rá, hogy kipróbálhassam magam ezen a területen. Az a meglátásom, hogy másoknak magabiztosságot, a "szép vagyok" érzést megadni az egyik legjobb és legnagyobb dolog a világon. Szerencsésnek érzem magam, amiért megtaláltam azt a tevékenységet, amelyben kiteljesedhetek, amiben igazán kinyílhatok és ami nem csak nekem szerez örömet, hanem általa rengeteg pluszt adhatok hozzá mások életéhez és a személyes sikereikhez is. Az a tapasztalatom, hogy mindez megtérül, és ezek a jó energiák rám is visszahatnak.

 

  2013. november 2-án végeztem a Glamour Makeup & Hair Academy-nél, sminkesként - Sárkány Márti, a Douglas vezető sminkmesterének oltalmazó szárnyai alatt tanulhattam meg a szakma alapjait.

  2015. április 13-án elvégeztem Bácskai Emese egy napos Party Makeup Mesterkurzusát - 3D sminktechnika, aqua technika témában.

  2015. okóber 12-16. Dominique Roberts Európabajnok sminkmester által tartott masterclass-on megtanulhattam az aqua technika alapjait. Ez a tanfolyam olyan pozitív hatással volt rám, hogy már akkor tudtam, hogy ide még biztosan visszatérek tanulni. Az újabb tanfolyam nem is váratott sokáig magára.

  2016. január 4-8. ugyanis már az orosz ceruza technika alapjait tanulhattam meg a Dominique Roberts Professional Makeup School sminkiskolában.

 

Számomra fontosak azok az értékek és az a tudás, amit a "nagyoktól", a szakma elismert tagjaitól kaphatok és tanulhatok és emellett ugyanolyan fontos számomra, hogy én mennyiben tudok a vendégeim kedvére tenni, örömet okozni nekik a munkám eredményével.

Terveim között szerepel, hogy a szépítész szakmában minél jobban elmélyülhessek, és még számos mesterkurzuson vehessek részt - akár hazai, akár nemzetközileg is kiemelkedő tudású szakemberek révén. Fontos, hogy a vendégeimnek is a legteljesebb szolgáltatást nyújthassam, egyéb munkáimban is megvalósíthassam a kreatív elképzeléseimet, és lépést tarthassak a folyamatosan változó hazai és nemzetközi trendekkel. Régóta dédelgetett álmom, hogy ne csak sminkesként adhassam át magam a szakma szeretetének, de oktatóként másoknak is megmutathassam a smink világának sokszínűségét és a végtelen lehetőségeket.

 

 

A HEAN márkával 2014. januárjában találkoztam először és kezdettől fogva szoros és kölcsönös együttműködés alakult ki a márkaképviselettel, melyért a mai napig hálás vagyok. András és Tünde - a hazai márkaképviselet alapítói - számomra nem csak jó szakmai partnerek, hanem példaértékűek emberként, családként, barátokként egyaránt. Bízom benne, hogy még nagyon sokáig fogunk együtt dolgozni, és sok közös sikernek lehetünk együtt részesei."

 

Székely Zsuzsi munkáit megtekinthetitek a LegalMakeup facebook oldalon valamint blogját is olvashatjátok, ahol hasznos információkkal lehettek gazdagabbak.

 

Kérdéseiteket feltehetitek Zsuzsinak az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címen a HEAN termékekkel, anyaghasználattal, oktatással kapcsolatban, valamint ha nincs szépségipari végzettségetek  a termékeket rajta keresztül is meg tudjátok vásárolni!